Dobro došli na internet stranice larineprice.com

Korištenjem bilo kojeg dijela larineprice.com i svih njegovih dijelova i podstranica tvrtke Terracon d.d. automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Autorska prava

Terracon d.d. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod).
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autroskih prava larineprice.com, a i podložno je tužbi.
Sadržaj objavljen na larineprice.com može se koristiti samo za individulane potrebe korisnika. Prenošenje sadržaja s portala dozvoljeno je isključivo uz navođenje izvora te linka na originalni sadržaj. Uvijek kada to okolnosti dozvoljavaju prije prenošenja ili redistribucije sadržaja internetskih stranica larineprice.com potrebno je zatražiti pisanu suglasnost uredništva.

Zaštita privatnosti

larineprice.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja internetskih stranica. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku, Terracon d.d. neće davati na uvid trećoj strani. Podatci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
larineprice.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke dobivene tijekom korištenja internet stranica (podatci o računalu, davatelju internetskih usluga, pretraživačima, tzv. kolačići itd.) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke larineprice.com koristi u svrhu prikupljanja informacija o korisnicima, kako bi na taj način poboljšao kvalitetu sadržaja i prilagodio ga svojim posjetiteljima.

Sadržaj dobiven od korisnika i posjetitelja internetskih stranica

larineprice.com nije vlasnik sadržaja koji objavljuju posjetitelji na stranicama larineprice.com. Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, video uradci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno autorski radovi ( u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na larineprice.com. Posjetitelji prihvaćaju da za poslane materijale ne zahtijevaju te da im neće biti isplaćena novčana ili koja druga nadnada za njih.
Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na njega polažu autorska prava.

Obveze korisnika

Korisnicima larineprice.com strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenja moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • svjesno objavljvanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

Linkovi na druge internetske stranice

larineprice.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje internetskih stranica larineprice.com koristite na vlastitu odgovornost i larineprice.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na larineprice.com i van istog, isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. larineprice.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izmjene uvjete korištenja

larineprice.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.